Despre Noi

Despre NoiSuntem o companie cu peste 14 ani de experienta in transportul international de persoane pe ruta Romania – Germania. Fie ca sunteti din judetul Alba sau din judetele apropiate avem solutii in ceea ce priveste transportul in Germnania pentru dumneavoastra, contactati-ne!

Detinem un parc auto in continua dezvoltare. Il modernizam de la an la an. Microbuzele noastre sunt moderne, confortabile si climatizate. Indiferent de ruta pe care vom circula sau de tipul microbuzelor  (8+1, 19+1, etc.) , acestea vor fi intotdeauna noi!

Soferii companiei noastre sunt profesionisti cu foarte multi ani de experienta in transportul international de persoane. Ei au rolul sa va duca in siguranta la destinatie! Vor fi amabili si zambitori pe toata perioada calatoriei dumneavoastra pe ruta Romania – Germania.

Cursele noastre pe ruta Romania Germania se realizeaza de la adresa la adresa, Tur – Retur. In cazul in care sunteti interesat de rezervarea unui bilet la un pret decent pe aceste rute, contactati-ne telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de mai jos!

Rezervare online aici!

    Introduceti codul de securitate Pentru a folosi CAPTCHA, trebuie ca modulul Really Simple CAPTCHA să fie instalat.

    Rezervări 0754-249-629